Zeebaars in cartoccio / skartoc / pakketje

Ingrediënten

4 zeebaars
1 sjalotje
1 venkel
4 grote aardappels
2 wortels
1 citroen
Cherry-tomaten
Peterselie
Zout  & Peper
Extra vierge olijfolie ( Chiavalon Romano,San Antonio Leccino,Meloto Zizzolera)

Bereiding ;

1. Reinig was en droog de zeebaars met keukenpapier.Schil de aardappels en wortels zet het in
de pan met ruim gezouten water en kook ongeveer 15-20 min,maak de venkel,sjalotjes
schoon,snijd hem in plakjes in de kleinere stukjes en bewaar ze voor later.
2. Neem 4 grote stukken bakpapier en leg er 1 zeebaars op.
3. Verdeel de gesneden venkel,sjalotjes,aardappels,wortels,tomaat,citroen ,verse peterselie
over de vis . Doe er maar lekker extra vierge olijfolie overheen als u wilt
Kunt u ook paar druppels witte wijn toevoegen.
4. Bestrooi ze licht met peper en zout.Wikkel ze goed in,leg ze op een bakplaat en bak ze
ongeveer 20-25 minuten op 200 graden Celsius.Haal ze uit de oven en laat ze een paar
minuten rusten.Bestrooi de vis na het openen van de pakketjes met gescheurde
peterselie,lekkere marinade en serveer met lekkere brood en salade naar de wens.
5. Marinade;
70-100 ml extra vierge olijfolie
Verse peterselie (u kunt ook tijm,basilicum toevoegen)
Knoflook
Zeezout
Citroensap

Eet smakelijk!!!! Dobar tek!!!!

Bekijk andere recepten

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van bepino.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 8 reviews.