
Ingrediënten
100 ml witte wijn
Halve tl. Zwarte peper
1 ui
30 g boter
100 g parmezaan
2 et. Olijfolie
2 teentjes knoflook
2 visbouillonblokjes ( kook in 1l water )
400 g scampi
400 g rijst

Bereiding
Doe een beetje olijfolie ,fijn gehakte rode ui en garnalen in een pan, fruit op een laag vuur en voeg
dan de rijst toe, giet de wijn erover en laat sudderen tot de wijn verdampt is, voeg dan 400 ml
vissoep toe vervolgens voegt u de knoflook toe en een beetje peper. Roer de risotto af en toe door
en voeg geleidelijk de rest van de soep toe. Haal na 15 minuten de risotto van het vuur, roer de boter
erdoor en serveer met parmezaanse kaas of besprenkel met een beetje olijfolie er overheen en wat
verse gehakte peterselie en natuurlijk de rest van het wijn lekker bij het gerecht serveren.
Eet smakelijk/Dobar tek !!!!!!!