Mosselen

Ingrediënten

1 kg verse mosselen
50 ml olijfolie
3 teentjes knoflook
100 ml witte wijn
1 limoen
Halve tl witte peper
15-20 g peterselie
2 el paneermeel

Bereiding

Gestoomde mosselen in witte wijn ,knoflook en peterselie, is absoluut de eenvoudigste manier om mosselen te bereiden .

In een pan voegen we olijfolie, geperste knoflook, gehakte peterselie en beetje peper toe. Kortroeren, dan voegt u de mosselen toe (natuurlijk wel eerst schoonmaken) en de gesneden schijfjescitroen ook .Als de mosselen opengaan (2 minuten),moet u de wijn er overheen gieten, voegt u de
paneermeel toe, een paar druppels citroensap en vervolgens roert u alles door elkaar en daarna een
minuut laten intrekken. Na dat kunt u het lekker serveren

 

Eet smakelijk/Dobar tek !!!!!!

Bekijk andere recepten

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van bepino.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 11 reviews.